Levering binnen 7 dagen (afhankelijk van drukte) | Gratis verzending vanaf €2000

Over

tuinafsluiter

“Het begon allemaal in mijn eigen garage. In 2017 kocht ik Tuinpoortshop over. Dat was toen al een succesvolle webshop. Al snel besloot ik om ons assortiment uit te breiden. Zo is onze nieuwe website ontstaan: Tuinafsluiter. Nu kan je bij ons terecht voor draadafsluitingen, metalen en houten tuinpoorten, en alle toebehoren.

 

Intussen is onze zaak aanzienlijk uitgebreid. Ook mijn vriendin Rhani werkt mee. De garage hebben we ingeruild voor een magazijn, een eigen wagenpark en een heel team professionals.”

  • Jos Geerinckx, zaakvoerder van Tuinafsluiter

Van garage tot webshop

Tuinafsluitingen voor
heel Vlaanderen


“In mijn garage ben ik begonnen. Intussen is onze zaak aanzienlijk uitgebreid.

Mijn vriendin Rhani werkt nu mee. En de garage hebben we ingeruild voor een magazijn, een eigen wagenpark en een heel team professionals.”

Jos Geerinckx, zaakvoerder

Webshop voor Mol en Vlaanderen

Het magazijn van Tuinafsluiter is gevestigd in Mol. Maar heel Vlaanderen kan bij ons terecht voor de gewenste tuinafsluiting. Wij leveren namelijk niet alleen in de Kempen, maar over het hele gewest.

Doe-het-zelf

Ben je een handige harry of henriette? Dan plaats je je tuinafsluiting misschien liever zelf. En dat kan. Want in onze webshop vind je complete bouwpakketten voor de doe-het-zelver. Mét gemakkelijke en duidelijke handleidingen. Bestelling geplaatst? Wij leveren binnen 7 werkdagen.

Of bij jouw thuis geplaatst

Onze plaatsingsdienst installeert je tuinafsluiting ter plekke bij je thuis. Met naadloze en kwalitatieve afwerking. We werken enkel samen met echte vakmensen. De plaatsingstermijn hangt af van het seizoen en onze planning. Voor meer info kan je ons altijd contacteren.

Prijsofferte op maat

Vind je geen bouwpakket op maat van je tuin? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen je een prijsofferte op maat. Een vraag over je bestelling of onze producten/materialen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bezichtiging enkel op afspraak

We zijn zelf vaak op de baan om materialen te leveren bij onze klanten, of om te helpen met de plaatsing van een tuinafsluiting. Wil je langskomen voor bezichtiging of ophaal van producten? Maak dan eerst een afspraak. Wij zijn namelijk niet altijd in ons magazijn aanwezig.

Prijs-kwaliteit en klantenservice

Bij Tuinafsluiter staan we garant voor een sterke prijs-kwaliteit-verhouding en klantenservice. Ben je tevreden over ons? Dan horen we het graag. Ben je minder tevreden? Ook dan willen we dat wel weten. Alleen zo kunnen we onze service voortdurend verbeteren. Stuur ons een mailtje.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Ontdek het in deze reviews.