Levering binnen 7 dagen (afhankelijk van drukte) | Gratis verzending vanaf €2000

Zelfstandige tuinaannemer

Partner van tuinaannemers

Tuinafsluiter is gespecialiseerd in hoogwaardige tuinafsluitingen. Als zelfstandige tuinaannemer profiteer je van scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment. Bovendien bespaar je tijd én moeite dankzij onze eenvoudige online webshop.

 

over tuinafsluiter 2

Altijd materiaal op stock

Bij Tuinafsluiter beschikken we over een ruim magazijn in Mol, waar we een uitgebreide voorraad aan materialen hebben. Omdat ons materiaal altijd op stock is, zit je nooit met een wachttijd en kan je meteen aan de slag.

Bestellingen snel klaar

Tijd is essentieel voor elke zelfstandige tuinaannemer. Daarom werken we bij Tuinafsluiter elke bestelling zo snel mogelijk af. Onze focus ligt op snelheid en klanttevredenheid, zodat je zonder vertraging kunt starten met het plaatsen van een tuinafsluiting.

Persoonlijk contact met zaakvoerder

Bij Tuinafsluiter doen we niet aan een onpersoonlijke klantendienst. We vinden het belangrijk om onze klanten écht te leren kennen en een uitstekende service aan te bieden. Daarom sta je altijd in persoonlijk contact met de zaakvoerder. We staan steeds klaar om je verder te helpen met vragen, problemen of projecten.

Wil je graag met ons samenwerken?

Wil je meer informatie ontvangen of een prijsofferte opvragen? Laat je gegevens achter via het onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op. We staan steeds open voor samenwerkingen met zelfstandige tuinaannemers.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.