Levering binnen 7 dagen (afhankelijk van drukte) | Gratis verzending vanaf €2000

Verzendbeleid

Verzendingen gebeuren via volgende methodes:

1) Verzending van Kleine materialen gebeuren zo snel mogelijk na betaling via externe partners zoals Bpost,… Indien u niet thuis bent zal deze aangeboden worden bij de buren of op een afgesproken plaats of afhaling op het postkantoor in de omgeving.

De kosten van verzending zullen in rekening gebracht worden circa 10 a 15 euro incl btw.

2) Verzending van Tuinpoorten, Industriepoorten, Houtenschermen, betonplaten, etc. zullen persoonlijk gebeuren door de eigenaar van tuinafsluiter.be dmv het eigen wagenpark. De materialen kunnen in samenspraak gelost worden op een afgesproken plaats aan de oprit / tuin. Wij willen een goede service bieden en deze in een beperkte straal van de aanhanger lossen. Materialen worden gemiddeld binnen de 7 werkdagen geleverd.

Leveringen van volledige draadpakketten, poorten, houtenschermen, … worden geleverd in Vlaanderen voor de vernoemde prijzen op Tuinafsluiter.be.

3) Verzending van Grote materialen of Grote bestellingen zullen wij aanspraak maken op collega ondernemers om materialen te leveren via een vrachtwagen. De materialen zullen dan aan de straat gelost worden. Levering gebeurt gemiddeld binnen de 7 werkdagen.

4) Leveringen gebeuren steeds naast de vrachtwagen / camionette / aanhangwagen, maw niet achter het tuinhuis, niet in de tuin, niet op de hoek van het huis, etc.
Wij rijden niet op de oprit / in de weide, etc.
Beton – en houtproducten zijn natuurlijke producten, deze kunnen steeds kleurverschillen geven / uitzetten / krimpen / etc.
De levering gebeurt zorgvuldig. Wij zullen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleine schades aan beton / houtproducten.

Leveringstermijnen zijn een indicatie en zijn nooit bindend.

De betalingen kunnen cash gebeuren bij levering / via bankcontact of als de klant wenst via overschrijving voor levering.

5) Annulatie van de bestelde materialen kunnen terugbetaald worden op de rekening van de klant. Indien er gemaakte kosten zijn (zoals bij online betalingen,  ..) zullen deze verminderd worden van het terug te betalen bedrag.